Do zawodów przystąpiło 12 drużyn w rożnym przedziale wiekowym. Tegoroczna edycja TOP CHEF odbyła się w temacie „Włoskie Smaki i Przysmaki” co była wielkim zaskoczeniem dla zawodników. Głównym zadaniem dla drużyny było wykonanie dwóch pizz. Dodatkowymi zadaniami były: rozdzielanie białka od żółtka, ubijanie białka na czas,degustacja egzotycznych śródziemnomorskich przypraw.
Po upieczeniu wszystkich piizzy Jury miało wielki dylemat co do wyboru zwycięzców. Po długich wnikliwych debatach przyznano kilka wyróżnień oraz wyłoniono Drużynę TOP CHEF 2018 w składzie Michał, Michał (Dom na wzgórzu) Kuba (Pod Kasztanami). Zespoły za pierwsze miejsce otrzymały bon na 300zł i wejście do restauracji PIZZY HUT za drugie i trzecie bony na 200zł, drużyny wyróżnione wejście do restauracji KFC.
Dziękujemy wszystkim przybyłym za wspaniała i udaną zabawę.
Zapraszamy na kolejną kulinarna podroż w nieznane. – już niebawem 😉
14-03-2018
Pod Kasztanami