Konieczność całodobowego pozostawania w domu wyzwoliła w nas talenty kulinarne 🙂 Uwielbiamy eksperymentować w kuchni: kroić, mieszać, smażyć, gotować, przyprawiać i smakować. Oczywiście z przyjemnością zjadamy samodzielnie przygotowane posiłki, natomiast z mniejszym zapałem sprzątamy po naszych kulinarnych poczynaniach 😉 Niektórzy tak się wyspecjalizowali w przygotowaniu ulubionych przez siebie potraw, że zasłużyli w tym zakresie na miano mistrza. Np. Radek i Piotr to mistrzowie naleśników, Marcel to niekwestionowany mistrz spaghetti, natomiast jaj sadzonych i kotletów mielonych nikt nie przyrządzi lepiej niż Patryk. Wszystkim czynnościom towarzyszy – i w miarę możliwości uczestniczy w nich – nasz pięciolatek Dawid. Kto wie, może niektórzy z nas zwiążą się kiedyś zawodowo ze światem gastronomii?
Pozdrawiamy!