Korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie, z których niektóre mogą być już zapisane w folderze przeglądarki.
Więcej informacji w Polityce plików cookies.

Wyniki przetargu: Zakup i dostawa artykułów żywnościowych

Szczecin, 05 maj 2010 r.

 

Zawiadomienie o wyniku postępowania.

 

 

dotyczy: postępowania o udzielenie zamówienia publicznego prowadzonego w trybie przetargu nieograniczonego na zakup dostawę artykułów żywnościowych dla Wielofunkcyjnej Placówki Opiekuńczo-Wychowawczej im. Konstantego Maciejewicza w Szczecinie

Postępowanie o udzielenie zamówienia nr 01/2010

 

Działając na podstawie art. 92 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (tj. Dz.U. z 2006 r. nr 164, poz. 1163 ze zm.) zawiadamiam:

 

CZĘŚC I- WARZYWA OWOCE

1) za najkorzystniejszą uznana została oferta firmy Warzywa-Owoce Adam Chomicz ul. Inspektowa 24, 71-220 Szczecin. Powodem dokonania wyboru tej firmy było: zgodnie z kryterium siwz firma zaproponowała najniższą cenę tj. 65 201,90 zł.

2) wykonawcy którzy złożyli oferty otrzymali w każdym kryterium oceny ofert i łącznie otrzymali następującą ilośc punktów (wskazanie ilości punktów wraz ze streszczeniem oceny i porównania złożonych ofert)

Numer
Ofert

Nazwa Wykonawcy

Liczba pkt w kryterium 100

Razem

06

Warzywa-Owoce Adam Chomicz
ul. Inspektowa 24, 71-220 Szczecin

100

100%

08

HURTOWNIA RAK Spółka Jawna Jan Ambrozik i Zbigniew Ozór,
ul. Boh. Getta Warszawskiego 22/6 ,
70-303 Szczecin

76,88

76,88%

 

CZĘŚC II – PRODUKTY ZWIERZĘCE, MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE

1) za najkorzystniejszą uznana została oferta firm„MADAR” Dariusz Watral ul. Autostrada Poznańska 1, 71-001 Szczecin Powodem dokonania wyboru tej firmy było: zgodnie z kryterium siwz firma zaproponowała najniższą cenę tj. 163719,25 zł.

2) wykonawcy którzy złożyli oferty otrzymali w każdym kryterium oceny ofert i łącznie otrzymali następującą ilośc punktów (wskazanie ilości punktów wraz ze streszczeniem oceny i porównania złożonych ofert)

Numer
Ofert

Nazwa Wykonawcy

Liczba pkt w kryterium 100

Razem

03

„MADAR” Dariusz Watral
ul. Autostrada Poznańska 1
71-001 Szczecin

100

100%

05

MAR-POL Krzysztof Bączyk
ul. Rydla11/5
70-783 Szczecin

68,08

68,08%

07

Zakład Przetwórstwa Mięsnego
Izabela i Zbigniew Grabowscy
Spółka Jawna Ościęcin 32
72-300 Gryfice

96,96

96,96%

09

„KAMIL” Spółka z o. o
ul. Kardynała Wyszyńskiego 14,
70-201 Szczecin

86,10

86,10%

 

CZĘŚC III – RYBY PRZETWORZONE

1) za najkorzystniejszą uznana została oferta firm Farutex Sp. z o.o. ul. Jesienna 4, 70-807 Szczecin Powodem dokonania wyboru tej firmy było: zgodnie z kryterium siwz firma zaproponowała najniższą cenę tj. 23 141,00 zł.

2) wykonawcy którzy złożyli oferty otrzymali w każdym kryterium oceny ofert i łącznie otrzymali następującą ilośc punktów (wskazanie ilości punktów wraz ze streszczeniem oceny i porównania złożonych ofert)

Numer
Ofert

Nazwa Wykonawcy

Liczba pkt w kryterium 100

Razem

01

„IMPERIAL-KOŁOBRZEG”A. Łuczka, Zb. Łuczka Spółka jawna ul. Albatrosa 11
78-100 Kołobrzeg

91,21

91,21%

02

Farutex Sp. z o.o.,
ul. Jesienna 4, 70 – 807 Szczecin

100

100%

08

HURTOWNIA RAK Spółka Jawna
Jan Ambrozik i Zbigniew Ozór ul. Boh. Getta Warszawskiego 22/6, 70-303 Szczecin

57,82

57,82%

 

CZĘŚC IV – WARZYWA, OWOCE I PRZETWORY PRZETWORZONE

1) za najkorzystniejszą uznana została oferta firmy Warzywa- owoce Adam Chomicz ul. Inspektowa 24, 71-220 Szczecin Powodem dokonania wyboru tej firmy było: zgodnie z kryterium siwz firma zaproponowała najniższą cenę tj. 85 097,05 zł.

2) wykonawcy którzy złożyli oferty otrzymali w każdym kryterium oceny ofert i łącznie otrzymali następującą ilośc punktów (wskazanie ilości punktów wraz ze streszczeniem oceny i porównania złożonych ofert)

Numer
Ofert

Nazwa Wykonawcy

Liczba pkt w kryterium 100

Razem

06

Warzywa-Owoce Adam Chomicz
ul. Inspektowa 24, 71-220 Szczecin

100

100%

08

HURTOWNIA RAK Spółka Jawna
Jan Ambrozik i Zbigniew Ozór ul. Boh. Getta Warszawskiego 22/6, 70-303 Szczecin

90,45

90,45%

 

CZĘŚC V – OLEJE I TŁUSZCZE

1) za najkorzystniejszą uznana została oferta firmy Centrum Zaopatrzenia Gastronomicznego Dariusz Łobacz, ul.Świerszczowa 2, 71 – 115 Szczecin Powodem dokonania wyboru tej firmy było: zgodnie z kryterium siwz firma zaproponowała najniższą cenę tj. 10 209,00 zł.

2) wykonawcy którzy złożyli oferty otrzymali w każdym kryterium oceny ofert i łącznie otrzymali następującą ilośc punktów (wskazanie ilości punktów wraz ze streszczeniem oceny i porównania złożonych ofert)

Numer
Ofert

Nazwa Wykonawcy

Liczba pkt w kryterium 100

Razem

04

Centrum Zaopatrzenia Gastronomicznego
Dariusz Łobacz ul. Świerszczowa 2
71-115 Szczecin

100

100%

08

HURTOWNIA RAK Spółka Jawna
Jan Ambrozik i Zbigniew Ozór ul. Boh. Getta Warszawskiego 22/6, 70-303 Szczecin

71,29

71,29%

 

CZĘŚC VI – PRODUKTY MLECZARSKIE

1) za najkorzystniejszą uznana została oferta firmy Centrum Zaopatrzenia Gastronomicznego Dariusz Łobacz ul. Świerszczowa 2, 71- 115 Szczecin.

Powodem dokonania wyboru tej firmy było: zgodnie z kryterium siwz firma zaproponowała cenę 129 074,56 zł. w postępowaniu wpłynęła tylko jedna oferta.

2) wykonawca który złożył ofertę otrzymał maksymalną ilośc punktów w ocenie ofert i łącznie otrzymał następującą ilość punktów (wskazanie ilości punktów wraz ze streszczeniem oceny i porównania złożonych ofert)

Numer
Ofert

Nazwa Wykonawcy

Liczba pkt w kryterium 100

Razem

04

Centrum Zaopatrzenia Gastronomicznego
Dariusz Łobacz ul. Świerszczowa 2
71-115 Szczecin

100

100%

 

CZĘŚC VII – PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA

1) za najkorzystniejszą uznana została oferta firmy HURTOWNIA RAK Spółka Jawna Jan Ambroziak i Zbigniew Ozór ul. Boh. Getta Warszawskiego 22/6 70 -303 Szczecin. Powodem dokonania wyboru tej firmy było: zgodnie z kryterium siwz firma zaproponowała cenę tj. 25 599,00 zł. - w postępowaniu wpłynęła tylko jedna oferta.

2) wykonawca który złożył ofertę otrzymał maksymalną ilośc punktów w ocenie ofert i łącznie (wskazanie ilości punktów wraz ze streszczeniem oceny i porównania złożonych ofert)

Numer
Ofert

Nazwa Wykonawcy

Liczba pkt w kryterium 100

Razem

08

HURTOWNIA RAK Spółka Jawna
Jan Ambrozik i Zbigniew Ozór ul. Boh. Getta Warszawskiego 22/6, 70-303 Szczecin

100

100%

 

CZĘŚC VIII – RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE

1) za najkorzystniejszą uznana została oferta firmy HURTOWNIA RAK Spółka Jawna Jan

Ambroziak i Zbigniew Ozór ul. Boh. Getta Warszawskiego 22/6 70 -303 Szczecin. Powodem dokonania wyboru tej firmy było: zgodnie z kryterium siwz firma zaproponowała cenę tj. 140 497,00 zł. - w postępowaniu wpłynęła tylko jedna oferta.

2) wykonawca który złożył ofertę otrzymał maksymalną ilośc punktów w ocenie ofert i łącznie (wskazanie ilości punktów wraz ze streszczeniem oceny i porównania złożonych ofert)

Numer
Ofert

Nazwa Wykonawcy

Liczba pkt w kryterium 100

Razem

08

HURTOWNIA RAK Spółka Jawna
Jan Ambrozik i Zbigniew Ozór ul. Boh. Getta Warszawskiego 22/6, 70-303 Szczecin

100

100%

 

CZĘŚC IX – NAPOJE

1) za najkorzystniejszą uznana została oferta firmy HURTOWNIA RAK Spółka Jawna Jan

Ambroziak i Zbigniew Ozór ul. Boh. Getta Warszawskiego 22/6 70 -303 Szczecin. Powodem dokonania wyboru tej firmy było: zgodnie z kryterium siwz firma zaproponowała cenę tj. 5 635,00 zł. - w postępowaniu wpłynęła tylko jedna oferta.

2) wykonawca który złożył ofertę otrzymał maksymalną ilośc punktów w ocenie ofert i łącznie (wskazanie ilości punktów wraz ze streszczeniem oceny i porównania złożonych ofert)

Numer
Ofert

Nazwa Wykonawcy

Liczba pkt w kryterium 100

Razem

08

HURTOWNIA RAK Spółka Jawna
Jan Ambrozik i Zbigniew Ozór ul. Boh. Getta Warszawskiego 22/6, 70-303 Szczecin

100

100%

 

 

CZĘŚC X – JAJKA

1) za najkorzystniejszą uznana została oferta firmy Centrum Zaopatrzenia Gastronomicznego Dariusz Łobacz ul. Świerszczowa 2, 71- 115 Szczecin. Powodem dokonania wyboru tej firmy było: zgodnie z kryterium siwz firma zaproponowała cenę tj. 8 400,00 zł. - w postępowaniu wpłynęła tylko jedna oferta.

2) wykonawca który złożył ofertę otrzymał maksymalną ilośc punktów w ocenie ofert i łącznie (wskazanie ilości punktów wraz ze streszczeniem oceny i porównania złożonych ofert)

Numer
Ofert

Nazwa Wykonawcy

Liczba pkt w kryterium 100

Razem

04

Centrum Zaopatrzenia Gastronomicznego
Dariusz Łobacz ul. Świerszczowa 2
71-115 Szczecin

100

100%

 

 

Ogłoszenie o wyborze do pobrania w formacie PDF: